A név a D.A.Arts mögött

A  D.A.Arts a vezeték és keresztnevem kezdőbetűjéből jött ki illetve az 'arts' szó összevonásából, ami egy érdekes szójátékra emlékeztetheti az adott személyt. Az oldalt a munkáim bemutatására hoztam létre, akit pedig érdekel a további munkáim sorsa is az követhet itt, vagy másik oldalaimon is, vagy akár megbízással is elláthat egy-egy kép erejéig. 

A nevem Danyi Annabella, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium képzésén lettem képzőművészeti technikus, azóta pedig Budapesten tanulok a PPKE BTK Szabad bölcsészeti szakán művészettörténetet. Tornyos és Budapest között ingázok. 

Az egyetem miatt a művészet most másodlagossá vált, de továbbra is rajzolok, és tervezek festményeket is készíteni a közeljövőben.  

Főleg portrékat készítek, de vannak egész alakos rajzaim, csendéleteim, és akad egy-két tájkép is. Főleg grafittal dolgozok, de kedvelem a szénnel rajzolást is. Festményeknél általában akrilt használok. A fényképezés is közel áll hozzám, a fényképeknél a tájképeket és látképeket választom fő témámnak. 

Remélem tetszenek majd a munkáim!

Annabella

A facebook profilom itt találod.